fbpx

Wat is uw bestaansreden?

Wat is jouw verhaal? Wat is het DNA van je bedrijf? Dit blijven de belangrijkste vragen tijdens iedere marketingcampagne.

Het is niet enkel een slogan of een mooie belofte die klanten aantrekt. Het is een duidelijk doel en het bieden van een oplossing voor een herkenbaar probleem dat zorgt voor een gezonde instroom aan klanten…

Wij helpen je om je verhaal te verduidelijken en om je identiteit helder te vertalen naar een geweldige beleving voor je potentiële klanten. Wij helpen je met het bouwen van een merk dat er uit springt!

Tegen wie praat je?

IM Creative is een creatief 360° graden marketing agentschap dat bedrijven ondersteunt om hun marketing naar een hoger niveau te tillen. Zowel voor kleine taken, zoals het ontwerpen van business kaartjes of een “explainer video” kan men bij IM Creative terecht, alsook voor het grote werk zoals een massa media campagne of het ontwerpen van een nieuwe website inclusief leadmagneet & een chatbot met artificiële intelligentie.

Onderaan deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten.

Is je verhaal memorabel en deelbaar?

“Brand Storytelling” lijkt wel één van DE nieuwe buzz-woorden in marketing. Dit gaat veel verder dan simpele content creatie… Dit is content management van het hoogste niveau. Je vertrekt vanuit je eigen uniek DNA, in het geval van onze klanten vertrekt men meestal vanuit de nieuwe merk-identiteit die we samen hebben uitgetekend.

Vanuit deze identiteit ontwikkelen we interessante content toegespitst op jouw potentiële klanten. Dit kan gaan van social media campagnes, beeldmateriaal, simpele social media filmpjes, explainer video’s, whitepapers, e-books,… Op deze manier wordt je in een mum van tijd een “thought leader” in jouw vakdomein. Iedereen die aan jouw sector denkt, moet bij jouw merk uitkomen!

Onze StoryCube helpt je om de perfecte “brand stories” uit te tekenen. Op deze manier wordt jouw content gepimpt!

Hoe kan ik opgemerkt worden?

Een goede reclame campagne komt niet uit de lucht vallen. Dit is het resultaat van harde arbeid, uitgevoerd op een duidelijke en analytische wijze.

Ons creatief proces steunt op de vier stappen die hier rechts staan afgebeeld…

Wil jij ook gezien worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk hoe wij je marketing naar een hoger niveau kunnen tillen!