fbpx

Home Maid is gespecialiseerd in huishoudelijke hulp via dienstencheques, met een exclusief tintje. Deze huishoudhulpen zijn de witte raven onder de huishoudhulpen. De huishoudhulpen zijn €2 per uur duurder dan een standaard huishoudhulp, maar zij gaan ook wel “the extra mile” voor hun klanten. Een Home Maid huishoudhulp werkt standaard veel vaker en langer bij hetzelfde gezin en voert ook meer taken uit dan de klassieke huishoudhulp. Zij kan uiteraard zorgen voor een kraaknet huis, maar ook de strijk, de boodschappen en het bereiden van verse maaltijden zijn een fluitje van een cent voor een Home Maid huishoudhulp. Deze exclusieve huishoudhulp is dus zeker niet voor iedereen weg gelegd, maar iedereen die kiest voor een uitstekende kwaliteit van zijn huishoudhulp, die kiest best voor een persoonlijke Home Maid!

Deze firma spitst zich toe op een niche binnen de dienstencheques-sector en dit slaat zeker en vast aan. Iedereen die graag €2 per uur extra betaalt voor een persoonlijke Home Maid, is verkocht voor het concept. Dat zorgt ervoor dat deze firma steeds harder groeit. Om deze groei te ondersteunen is begin 2019 een nieuwe Business Unit Manager aangesteld om deze firma te leiden. Bruno Van Coillie had ervaring in het luxe-segment en in de poetssector, daarom was hij de ideale man voor deze job.

Met veel enthousiasme begon Bruno aan deze taak. Na het inventariseren van de onderneming en zijn middelen besloot Bruno dat het cruciaal was om een nieuwe website te lanceren. De toenmalige website (waar je hieronder een screenshot van ziet) was zeer verouderd.

De site was niet compatibel met mobiele apparaten, was geschreven in een oude taal, was moeilijk aan te passen, scoorde niet goed op google en zag er ook gewoon niet sexy uit. IM Creative kreeg daarom de opdracht om binnen 30 dagen een site op het web te zetten die een stuk moderner uit de hoek komt… Missie geslaagd!

Het resultaat is sexy, responsive & zorgt voor een veel grotere instroom van zowel klanten als medewerkers, dankzij een zeer goede SEO-score. Bij Home Maid zijn ze blij… en laat ons eerlijk zijn, ook wij zijn zeer trots op het resultaat. Wil je graag meer weten over Home Maid? Check dan hun website op www.homemaid.be.

Ben jij ook aan het denken aan een nieuwe website? Doe anders eens een gratis online marketingscan en kijk wat er kan gebeuren om uw site te verbeteren. Weet je al wat er beter kan en zoek je gewoon hulp bij dit project? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.