fbpx

Breng uw marketing naar een hoger niveau!

Marketing blijft veranderen. Men krijgt steeds meer mogelijkheden om potentiële klanten te bereiken. Toch is het voor velen vaak moeilijk om door het bos de bomen nog te zien.

Daarom is een duidelijk marketingplan van groot belang. Veel managers en zaakvoerders hebben te weinig tijd om zich hier mee bezig te houden. Anderen hebben dan weer te weinig kennis. Daarom is de hulp van IM Creative zeer nuttig. Wij helpen met het ontwikkelen van een goed marketingplan, of met de uitvoering ervan. Toch zorgen wij ook regelmatig voor trainingen en coaching op vlak van digitale marketing en branding.

Hoe ingewikkeld marketing ook kan lijken. Alles begint bij de basis: Een duidelijke identiteit & een performante website. Van daar uit kun je de eerste stappen zetten richting het bouwen van een sterk merk!

IM Creative is een creatief 360° graden marketing agentschap dat bedrijven ondersteunt om hun marketing naar een hoger niveau te tillen. Zowel voor kleine taken, zoals het ontwerpen van business kaartjes of een “explainer video” kan men bij IM Creative terecht, alsook voor het grote werk zoals een massa media campagne of het ontwerpen van een nieuwe website inclusief leadmagneet & een chatbot met artificiële intelligentie.

Onderaan deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten.

Creativiteit en technologie staan centraal in ons business model. Wij proberen ons constant bij te scholen en te verbeteren om te blijven groeien en om een meerwaarde te bieden aan onze klanten. Wat kunnen onze klanten nu juist van ons verwachten? Dat verduidelijken we graag door de waarden  uit te leggen die wij hanteren:

  • Doe het goed, of doe het niet: kwaliteit boven alles!
  • Wees snel en flexibel: Tijd is geld en daarom proberen we altijd kort op de bal te spelen. Dit kan door ons uitgebreid netwerk aan freelancers die ons steunen in al onze activiteiten. Met hun hulp kunnen we extra snel schakelen.
  • Wees gewaagd: Durf creatief te zijn en anders te denken en praten dan anderen. Alleen zo kun je er echt boven uit springen.
  • Wees eerlijk en duidelijk: Een duidelijke en heldere communicatie is uiterst belangrijk. Iedereen mag weten wat ze aan ons hebben en vice versa. Wij zijn voorstander van een directe aanpak en transparantie.

In welke domeinen van marketing zijn we juist actief? Dat zie je hieronder…